Apartamente BartolTrogir - Regiunea de Split

preț de la LEI 990 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Trogir și regiunea Regiunea de Split!
Descriere detaliata

Bartol Apartamentele sunt situate pe insula Ciovo, la numai 400 m de mers pe jos de centrul orașului. Design modern pot fi găsite la primul etaj al unei case desprinse cu un balcon cu vedere la mare. Avem două apartamente (2 2). Apartamentele au un interior similar, care constă dintr-un dormitor cu un pat pentru 2 persoane, baie, bucatarie, masă și o zonă de relaxare cu o canapea extensibilă pentru 2 persoane. Ambele apartamente sunt dotate cu TV LCD, televiziune prin satelit, aer condiționat și acces gratuit la internet wireless. Este inclus parcare gratuită pentru toți oaspeții noștri. Apartamentele sunt înconjurat de pini frumoase și are un balcon cu vedere la Marea Adriatică. În fața apartamentelor, avem o masă de grădină și scaune, unde oaspeții pot sta și se bucură de vedere la mare. Toți oaspeții pot folosi un gratar / gratar pe terasa din față lângă apartament. Pentru a ajunge la primul plajă stâncoasă este la numai 2-3 minute de mers pe jos. Cea de a doua este cel mai aproape plaje de prundis, la 10 minute de mers pe jos de la apartamentul nostru. Suntem locul ideal pentru vacanța dumneavoastră și un tur al Dalmația !!!

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Check-in este 14:00 pm. Check out este 10:00. Numărul de zile pe care doriți să rezervați nu este limitat. Modificare oaspeții flexibil. Depozitul este de 20% din suma totală care trebuie plătită în contul nostru bancar în euro (eventuala costul de a transfera bani de la banca la client are I). În caz de anulare sau neprezentare, depozitul este nerambursabil. La plata este confirmat și de rezervare. Restul suma oaspete plătește direct în numerar la sosire. Pentru fiecare rezervare oaspete va fi în mod corespunzător proiectul de lege. De asemenea, vom lua un depozit de securitate (100 euro), care frumos înapoi la plecare, dacă au existat unele daune în apartament. De oaspeții noștri sunt de așteptat să respecte regulile casei.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 70 m
  • Plajă: 70 m
  • Centru: 400 m
  • Alimentara: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Doctor: 500 m
  • Farmacie: 200 m
  • Banca: 300 m
  • Oficiu poştal: 300 m
  • Staţie de gaz: 500 m
  • Staţie de autobuz: 400 m
  • Gară: 15 km
  • Aeroport: 3 km
  • Port: 300 m
  • Activităţi sportive: 300 m
  • Disco club: 200 m
  • Casino: 200 m
  • Parcul Național: 50 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton,
Extra oferta
Acces gratuit pentru oaspeții noștri: parcare, aer condiționat, TV prin satelit, internet, gratar, prosoape si lenjerie de pat (schimbat la fiecare șapte zile). Dacă aveți nevoie de un transfer de la aeroport Split la apartament și spate, vă putem ajuta în catering la un preț rezonabil. De asemenea, avem două biciclete de închiriat. Familia mea locuieste in casa de lângă apartamentul, astfel încât să puteți întâlni în persoană, prin telefon sau online - în funcție de ceea ce vrea clientul. Fiecare oaspete personal de bun venit și să le dea cheile de la apartament și să ia oaspeții informare înregistrare necesare. Animalele de companie nu sunt acceptate.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Bartol
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 6 opinii
London, Regatului Unit
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Mai 2015
Relaxare săptămână la apartament Bartol

Am avut o săptămână foarte relaxant la apartament Bartol. Apartamentul a fost spatios, confortabil, curat și balconul avut vederi încântătoare la mare. A fost o locație foarte bună, liniștită, ușor de mers pe jos de orașul vechi și ușor de mers pe jos de plaje minunate unele. Josipa și Nenad au fost ambele foarte prietenos și de ajutor - vă mulțumesc foarte mult! Acesta este un apartament mare într-o locație excelentă și ne-ar recomanda pentru oricine care vrea să viziteze Trogir.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Berlin, Germania
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Octombrie 2015
ospitalitate caldă, locație excelentă

Apartamentul a fost uimitor. Exact cum ne-am imaginat. Am petrecut o saptamana in Trogir cu noastre de 10 luni copilul vechi. Josipa și Nenad ne-a oferit, de asemenea, un pătuț. Locatia este perfecta, pentru că puteți merge la centrul de Trogir și a verifica afară de iahturi și au o cină. Plajă printre Apartamentul este, de asemenea, frumos. Balconul este atât de minunat :-) perfect. Vă mulțumim Josipa & Nenad!

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Chicago, Statele Unite ale Americii
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Septembrie 2015
Familie frumoasă și gazde minunate!

Apartamentul lor a fost exact așa cum este descris. Vederi minunate la mare din balcon și mare locația. De mers pe jos distanta de la Trogir și plajele de Ciovo. Nenad ma luat de la aeroport pentru o mică taxă, care a fost mai ieftin decât ratele de taximetrie negociate. El mi-a oferit, de asemenea, cu o mare de informații de călătorie și vizitare a obiectivelor turistice despre Trogir. Familie frumoasă și gazde minunate! Foarte conciliantă!

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Josipa Radenković Publicitate de la 2014
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Hi! Suntem familie tradițională croată, care trăiesc într-o oraș frumos Trogir de la Marea Adriatică. Soțul meu Nenad și am doi copii, băiat și fată Klara Bartol. Nenad \ tatăl Peter este, de asemenea, traiesc cu noi. Trăim într-o casă de lângă apartamentul astfel încât să putem fi foarte util și cererile clienților rapid și. Ca o familie ne place să călătorească și să petreacă timp cu bicicleta in natura. Când mergem suntem foarte activi, utilizatorii pot vedea totul, dar, de asemenea, o cină liniștită în sfârșitul zilei este mult mai apreciat. Motto-ul nostru este de a-ți trăiești viața la maxim.

Apartamente Bartol listare a fost vizualizat de 12268 ori de la 01.06.2014.