Apartamente MaritaVodice - Regiunii Sibenik

preț de la LEI 990 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartamentele Marita sunt situate la etajul 1 al unei case de familie într-o stradă liniștită (Stalinac XI), Vodice. Acestea sunt situate în apropierea plajelor cu pietriș Imperial și Olympia Hangar, cu umbră naturală și numeroase facilități sportive, de recreere și divertisment, la aproximativ 10 minute de mers pe jos (aprox. 700 de metri). La primul magazin se poate ajunge în 5 minute, iar în centrul orașului Vodice în 20 de minute de-a lungul promenadei de lângă mare. Oaspeții beneficiază de Wi-Fi gratuit și de un loc de parcare în curtea privată. APARTAMENT STUDIO pentru 2 persoane - preț pe noapte de la 35 € la 50 € APARTAMENT 2+1 - preț pe noapte de la 40 € la 60 € Prețul pe noapte include toate costurile. Minim 7 nopti.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Toate costurile sunt incluse în prețul peste noapte. Pentru a rezerva o programare, este necesară plata în avans în valoare de o noapte de ședere. Prin plata avansului se rezerva data cazarii. Soldul până la prețul integral al cazării se plătește în prima zi de sosire. Sosirea la apartament se face de la ora 14, iar plecarea se face pana la ora 10, sau cu acordul prealabil cu gazda.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
In cazul anularii rezervarii in termen de 30 de zile de la data rezervata, vom rambursa 100% din avansul.
Distante
  • Mare: 800 m
  • Plajă: 800 m
  • Centru: 1.1 km
  • Alimentara: 500 m
  • Restaurant: 1 km
  • Doctor: 1.1 km
  • Farmacie: 1.2 km
  • Banca: 1.1 km
  • Oficiu poştal: 1.2 km
  • Staţie de gaz: 500 m
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Marita
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Osijek, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Studio, Iulie 2023
Laudă

Felicitari proprietarului pentru un apartament frumos, garsoniera 2 + 0. Așa cum este în imagine, este și în viața reală. loc curat, ordonat, linistit. totul aproape de provizii. Plaja la mai puțin de 10 min. Domnul Vugrinec acceptă, pentru conversație, instrucțiuni. Proprietari minunați, le recomand tuturor celor care își doresc liniște în vacanță. Hai, nu vei greși. Am fost în tot felul de cazare, dar aici este frumos.

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Turistii fara o masina, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Feedback

Stimata doamna Snjezana, va multumesc pentru comentariu. Ne bucurăm că ați fost oaspeții noștri.

Marijan Vugrinec
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Dragi oaspeți, veți fi primiți în apartamente de gazde prietenoase, abordabile și discrete, care respectă intimitatea oaspeților. Pentru programare și informații suplimentare, contactați-ne cu toată încrederea. Contacte: 091/6187-175 (Marijan) și 091/959-0268 (Tanja) Vă așteptăm cu drag sosirea!

Apartamente Marita listare a fost vizualizat de 5129 ori de la 20.06.2023.