Apartament Murin DelfinZagreb - Regiunea Zagreb

preț de la LEI 3.837 pe noapte
Descriere detaliata

Apartamentul este intr-o zona linistita, dispune de parcare si garaj. Este situat lângă parcarea gratuită a Spitalului Surorile de Caritate. 200m distanta de strada si tramvaiul orasului. Contine 3 dormitoare, si o camera de relaxare cu o canapea (care poate fi folosita si ca birou), 3 bai, 2 terase, un living si o bucatarie. Wifi, televizor. La doar câteva stații de tramvai la vest de Piața Ban Jelačić, de-a lungul străzii vechi a orașului ILICI. Animalele de companie, zgomotul, petrecerile și altele asemenea nu sunt permise. Fumatul este interzis. Apartamentul este situat la etajul 4. Nu sunt permise grupuri de tineri sub 28 de ani.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
sosire după ora 16, plecare până la ora 11. Este obligatoriu să informați telefonic ora sosirii. Plata la sosire. Înainte de plecare, verificarea apartamentului și, în caz de deteriorare, plata daunei înainte de plecare. Pentru a lăsa apartamentul într-o stare neîngrijită și murdară la plecare, este necesară plata unei taxe speciale de curățenie, care nu se percepe în condiții normale.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
anulare cu 15 zile înainte de sosire cu rambursare.
Distante
  • Alimentara: 200 m
  • Doctor: 200 m
  • Banca: 300 m
  • Staţie de gaz: 700 m
  • Staţie de autobuz: 200 m
  • Gară: 1 km
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Murin Delfin
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Lara Rajko
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Italiană, Spaniolă, Slovenă,
Mai multe despre proprietar

Bine ați venit dragi oaspeți! Vă doresc o ședere liniștită și plăcută în apartamentele noastre. Ne angajăm cu dragoste în închiriere de peste 12 ani și sperăm să îndeplinim toate așteptările dumneavoastră. Mulțumesc..

Apartament Murin Delfin listare a fost vizualizat de 1736 ori de la 23.12.2023.