Apartament Studio Mini ExclusiveZagreb - Regiunea Zagreb

preț de la LEI 741 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Zagreb și regiunea Regiunea Zagreb!
Descriere detaliata

Apartamentul este situat in partea de vest a Zagreb, într-un cartier liniștit Srednjaci. clădire din apropiere are o multime de verdeață, parcuri și terenuri de joacă. Lacul Jarun așa-numita Zagreb mare este foarte aproape, la cca. 10 minute de mers pe jos. Dacă sunteți în căutarea pentru recreere în apropierea centrului sportiv Mladost. Centrul orașului ia tramvaiul numărul 17 și durează 30 de minute pentru a Ban Jelacic, unde puteți vizita numeroasele atracții ale orașului. Apartamentul este modern, format dintr-o baie și spațiu în care există un hol, bucatarie, sala de mese si camera cu un pat pentru 2 persoane. Apartamentul are aer conditionat, TV 3D inteligent cu sistem de sunet, plat-Fi, Wi-Fi gratuit, blind-urile cu aterizare la distanță. În fața clădirii există un spațiu de parcare. În termen de 100 de metri, există tramvai și stația de autobuz, magazine, oficiu postal, magazine de cafea ...

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata: 20% pe rezervarea (plata prin cont bancar) și 80% la sosire În caz de anulare suma integrală va fi rambursată numai dacă anulați o lună mai devreme. Ora de sosire de la 13:00 sau prin programare. Ora de plecare până la ora 11:00 sau prin programare.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Centru: 7 km
  • Alimentara: 100 m
  • Restaurant: 1 km
  • Doctor: 100 m
  • Farmacie: 100 m
  • Banca: 1.5 km
  • Oficiu poştal: 100 m
  • Staţie de gaz: 2 km
  • Staţie de autobuz: 7 km
  • Gară: 7 km
  • Aeroport: 17 km
  • Activităţi sportive: 1.5 km
  • Disco club: 2 km
  • Casino: 2 km
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Studio Mini Exclusive
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 3 opinii
Šibenik, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Apartament Studio Mini Exclusive, Decembrie 2015
Bine echipate și un apartament confortabil

In acest apartament am stat mult timp. Este modern, foarte practic. Totul este nou si foarte curat. Baia este bine echipat cu mașină de spălat și uscător de păr. Apartamentul am stat în timpul iernii, de încălzire este mare. Am foarte recomanda-o pentru oricine care a fost călătoresc în Zagreb pentru turism sau afaceri motive. Proprietarii sunt oameni draguti, întotdeauna disponibile.

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Turistii fara o masina, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
zagreb, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Apartament Studio Mini Exclusive, Septembrie 2015
Minunat !

Am făcut petrec de 2 săptămâni în acest apartament, și este într-adevăr un loc minunat! Chiar dacă este un loc mic, totul este foarte bine organizat, și au un nivel ridicat de confort, bucatarie complet utilata, baie este perfect, și toate mobilier sunt foarte moderne și calitative! acces rapid la Internet, mulțime de canale tv pe 3D;). acest loc este într-un cartier foarte liniștit, și puteți să vă parcați cu ușurință! și cel mai important gazdele sunt extrem de utile și foarte drăguț! Am total recomand extrem de acest loc, cu un nivel de calitate superioară și preț bun!

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Banja Luka, Bosnia și Herțegovina
Excelent! (5/5) A rămas în Apartament Studio Mini Exclusive, Octombrie 2015
Toate 5!

Foarte frumos și o ședere plăcută. Apartamentul este mic, dar bine organizat și foarte confortabil. Se pare că a fost renovată și totul este curat și ordonat la perfectiune. Împrejurimile sunt frumoase - o mulțime de verde, plăcut și calm, și nu departe de oraș și se pare că totul este foarte aproape. Gazdele sunt foarte plăcută și politicos și dispus să se întâlnească. Noi cu siguranta stau aici și data viitoare, desigur, dacă acesta nu este ocupat. Am foarte recomanda!

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Turistii fara o masina, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Snježana Sopta Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză,
Apartament Studio Mini Exclusive listare a fost vizualizat de 8257 ori de la 05.08.2015.