Apartamente Big SmileZagreb - Regiunea Zagreb

preț de la LEI 1.482 pe noapte
Descriere detaliata

Acestea sunt situate chiar în curtea Crnomerec, într-un bloc de apartamente într-o curte liniștită, la doar câțiva pași de toate facilitățile esențiale. Locație atractivă în apropierea străzii principale a orașului Ilice, aproape de spitalele principale (Spitalul Sfânt, Institutul Tumorilor, Spitalul Podgoria), farmacii, supermarketuri, bănci, oficii poștale, cafenele, transport public direct și apropierea de pădure vă va oferi o experiență mai bună de a vă caza. în Zagreb, în călătoriile dvs. mai scurte sau mai lungi și pentru a vă satisface toate nevoile. Apartamentele noastre sunt o alegere excelentă atât pentru tineri, cât și pentru familii, oameni de afaceri sau grupuri mai mici. Oferim sejururi de scurtă durată pentru oameni de afaceri, team building și suntem capabili să organizăm închirierea întregii facilități, precum și o pauză de zi la prețuri accesibile. Apartamentele BIG SMILE sunt echipate modern (TV LED, aer condiționat, internet, wi-fi gratuit, cinci prietenoase, parcare gratuită, bucătărie complet utilată, baie dotată cu prosoape și uscător de păr). În complexul de apartamente se află o sală de gimnastică care este disponibilă tuturor pasionaților de fitness. De asemenea, oferim o reducere de 30% la toate băuturile de la cafeneaua modernă nou deschisă \ Caballero de Zagreb \. Oferim tarife speciale pentru cazare în apartamente BIG SMILE pe toată durata târgurilor, diverse evenimente de afaceri și culturale pentru toți vizitatorii, expozanții și organizatorii.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Apartamentele noastre așteaptă să vă devină casa. Locație atractivă pe strada principală a orașului, aproape de pădure, spital, farmacie, bancă, poștă, cafenea, restaurant, transport public direct, supermarket, într-un bloc liniștit și curat.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Centru: 500 m
  • Alimentara: 100 m
  • Restaurant: 100 m
  • Doctor: 200 m
  • Farmacie: 100 m
  • Banca: 100 m
  • Oficiu poştal: 100 m
  • Staţie de gaz: 100 m
  • Casino: 100 m
Extra oferta
În complexul de apartamente se află o sală de gimnastică care este disponibilă tuturor pasionaților de fitness. De asemenea, oferim o reducere de 30% la toate băuturile de la cafeneaua modernă nou deschisă \ Caballero de Zagreb \.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Big Smile
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Ajdin Eminović Publicitate de la 2017
Vorbește:
Croată, Engleză,
Apartamente Big Smile listare a fost vizualizat de 57245 ori de la 11.04.2017.