Apartamente Kajas placeZagreb - Regiunea Zagreb

preț de la LEI 1.289 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Zagreb și regiunea Regiunea Zagreb!
Descriere detaliata

Locul lui Kaja - apartament cald, confortabil, calmant și confortabil este situat în Zagreb, într-o zonă rezidențială liniștită. Apartamentul este 45m2 cu un mic balcon, un dormitor, bucatarie combinata cu sufragerie si camera de zi, si baie. Acesta este echipat cu mobilier de înaltă calitate, aer condiționat, Wi-Fi și Smart TV. Bucataria este nou și are tot ce aveți nevoie - toate ustensilele, masina de spalat vase, aragaz, cuptor, hota aragaz, filtru de cafea, frigider și congelator. Dormitorul are un pat dublu cu lenjerie, în timp ce cabinetele are mai mult decât suficient spațiu pentru toate lucrurile personale și haine. Baia este dotata cu cada si masina de spalat sunt incluse noi prosoape moi. Balcon este o zonă mică, dar are o măsuță și scaune pentru a petrece seri plăcute cu lumanari sau orice doriți. Apartamentul nostru este ideal pentru cupluri, familii mici, grupuri de prieteni sau parteneri de afaceri, deoarece are o capacitate maximă de 4 persoane cu un pat dublu și o canapea extensibilă în camera de zi.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
În momentul rezervării vă rugăm să depună plata a costului de o noapte (45 euro), iar restul la sosirea la apartament, sau prin PayPal. Sosire: 12:00 Check out: 10:00
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Centru: 1.5 km
  • Alimentara: 100 m
  • Restaurant: 500 m
  • Doctor: 900 m
  • Farmacie: 200 m
  • Banca: 300 m
  • Oficiu poştal: 300 m
  • Staţie de gaz: 500 m
Extra oferta
Prețul camerei include lenjerie de pat. prosoape, articole de toaletă (sampon, lotiuni de corp, săpun, periuțe de dinți, unghii de fișiere, kit de cusut, kit de curățare pantofi) și o băutură de bun venit.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Kajas place
Ines Bošnjak Publicitate de la 2014
Vorbește:
Croată, Engleză,
Apartamente Kajas place listare a fost vizualizat de 4656 ori de la 06.05.2014.