Apartamente White & BrightZagreb - Regiunea Zagreb

preț de la LEI 1.040 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Zagreb și regiunea Regiunea Zagreb!
Descriere detaliata

Apartament White & Bright este un apartament complet mobilat in centrul orasului, cu parcare privată. Dormitor este insorite multe oglinzi și dotate cu un pat mare, un living decorat pentru relaxare in bucatarie va fi capabil să ia masa și bucura de panorama a orasului vechi. Toată casa este cu geamuri și, prin urmare, oferă o vedere frumoasă a orașului, și pe balcon vă veți bucura de cafeaua de dimineață și punctul de vedere al Medvednica munte din apropiere. Imobilul este situat în apropiere de stația de tramvai și va avea nevoie de doar 5 minute de piața principală, iar în cazul în care vă capul în cealaltă direcție, la doar doua statii de departe cel mai mare parc din Zagreb Maksimir cu zoo si stadionul. Imobilul este împrejmuită cu locuri de parcare, dotat cu cafenele, brutărie, magazine, salon de coafură și de curățătorie chimică și diverse alte facilități. Vă dorim o ședere plăcută.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plățile pot fi un cont curent în numerar sau prin cont de schimb valutar sau. În caz de early booking sau plata prin virament în valută / cont curent, plata se face cu cel puțin 10 zile de la data sosirii. Dacă se este necesară în contul băncii o rezervare confirmată pune depunerea 1 nopți. Ora de sosire de 14 ore. Ora de plecare la 10 ore. Dacă rezervarea este anulată în mai puțin de 10 de zile, depozitul nu va fi restituit.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Centru: 2 km
  • Alimentara: 10 m
  • Restaurant: 200 m
  • Doctor: 300 m
  • Farmacie: 100 m
  • Banca: 100 m
  • Oficiu poştal: 500 m
  • Staţie de gaz: 200 m
  • Staţie de autobuz: 4 km
  • Gară: 4 km
  • Aeroport: 15 km
  • Activităţi sportive: 100 m
  • Disco club: 500 m
  • Casino: 300 m
Extra oferta
In apartament veti gasi o varietate de mici lucruri pe care le putea avea nevoie pe drum, cum ar fi prosoape, fier, cafea, ceai, lapte și mai mult. Cele mai plat prevala tonuri de alb și culori relaxante, și bea o ceașcă de cafea pe balcon - plăcerea este garantată.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente White & Bright
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Pula, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente White & Bright, Ianuarie 2015
Relaxare și frumos

Executat Frumos cameră, frumoasa priveliste apartamentul perfect îngrijite și curate. Am lasat masina pe o parcare privată și orice altceva efectuat pe jos pentru că totul este în apropiere. Pentru principala piață ai nevoie de o plimbare de 15 minute, iar dacă preferați tramvai, stație de tramvai este de 1 minut de la apartament. Mențiune specială pentru biți pe care le puteți găsi în apartament, care va vor face sederea mai placuta (mai ales dacă sunteți călătoresc cu o jumătate de frumos, cum ar fi lumânări, prosoape, o cafea și ceai, biscuiți ... Complimente proprietăreasă :)

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoanele în etate, Turistii fara o masina, Romantici, Persoane cu handicap, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Oaspeții minunate

Buna Filip și Martin, vă mulțumesc pentru complimente si, din nou, voi spune că ai fost oaspeții într-adevăr minunate și te văd din nou :)

Mirela Bijelić Publicitate de la 2010
Vorbește:
Croată, Engleză,
Apartamente White & Bright listare a fost vizualizat de 10403 ori de la 12.08.2014.