Apartament SmileBaška Voda - Regiunea de Split

preț de la LEI 1.607 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Baška Voda și regiunea Regiunea de Split!
Descriere detaliata

În cea mai frumoasă parte a Mării Adriatice, între impresionantul munte Biokovo și marea frumoasă, se află Baška Vodă, și apartamentul nostru Smile în el. Din apartament aveți o priveliște minunată asupra vastei Mării Adriatice, a pieței principale, a portului și, pe de altă parte, cu o priveliște uimitoare asupra Biokovo. Apartamentul cu aer condiționat oferă Wi-Fi gratuit, TV, bucătărie bine echipată și toaletă privată. Puteți mânca în sala de mese sau mai bine încă pe balcon, cu o vedere frumoasă la mare. Sperăm că acest lucru este suficient pentru numele "Zâmbet". Apartment Smile și oferta bogată a Baska Vodă vă vor face să râdeți și să vă facă vacanța de neuitat pentru oricine alege să o viziteze. Vorbim limba ta.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Distante
  • Mare: 200 m
  • Plajă: 200 m
  • Alimentara: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Farmacie: 200 m
  • Oficiu poştal: 300 m
Tip plajă
Plaje de prundis,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Smile
Mile Miletić Publicitate de la 2020
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Mai multe despre proprietar

Mile conduce un apartament familial. La mare se bucură de înot, scene minunate în Baska Vodă și vizitează plaje fascinante din Riviera. Conversație plăcută. Nu ezitați să-l contactați. :-)

Apartament Smile listare a fost vizualizat de 12171 ori de la 09.02.2020.